Κατηγορίες

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Ταμείο

Τρόπος Αποστολής


  • Με courier
    Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες και κόστος 3.50 € για όλη την Ελλάδα. Αν η αξία των προϊόντων ξεπερνά τα 30.00 €, η DustAndCream.gr σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής.

 

Τι θα γίνει αν το προϊόν που λάβω είναι ελαττωματικό;

Επιδίωξη μας είναι το DustAndCream.gr να είναι κατά το δυνατόν ακριβές, όσον αφορά την λειτουργία του, το περιεχόμενο και τις περιγραφές των προϊόντων. Παρόλα αυτά δεν παρέχουμε εγγυήσεις ότι τα παραπάνω θα είναι ακριβή, αξιόπιστα και ενημερωμένα. Εάν ένα προϊόν δεν είναι όπως έχει περιγραφεί στο site μας ή είναι ελαττωματικό, διατηρείτε το δικαίωμα να το επιστρέψετε (στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε).

 

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Οι πελάτες του DustAndCream.gr διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν προϊόντα τα οποία παρέλαβαν μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν (σφραγισμένα και χωρίς να υπάρχουν ζημιές), και να διαθέτετε το τιμολόγιο η την απόδειξη λιανικής. Συνιστούμε τον επισταμένο έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.

 

Μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία έως την στιγμή που αυτή δρομολογηθεί. Η δρομολόγηση των παραγγελιών πραγματοποιείται μόλις σας στείλουμε το αντίστοιχο ενημερωτικό e-mail ότι η παραγγελία σας εγκρίθηκε και έχει δρομολογηθεί. Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία που δεν έχει δρομολογηθεί επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 2310-689.499.